Agenda archief

Zaterdag 31 maart 2018 in Cultuurschuur, Wieringerwerf

Het KeetKoor en de theatergroep STUDIO NOORDHOLLAND verzorgden een speciale avond met theater en muziek.

De theatergroep STUDIO NOORDHOLLAND zet een heel eigen bewerking van de eenakter ‘De Beer’ van Tsjechov neer waarom u kunt lachen, maar ook over na mag denken. Spelers: Rob Hoed, Annet Meijering, Peter van de Wiel.

Na de pauze trad het KeetKoor op. Het repertoire van de koor bestaat uit een mix van Nederlands- en Engelstalige liederen. Voor het KeetKoor is het de hoofdzaak, dat zowel koorleden als publiek er plezier in hebben. Het KeetKoor dankt haar bekendheid aan de samenstelling van haar repertoire en haar bereidheid om steeds weer nieuwe, muzikale, avonturen aan te gaan.

Zaterdag 18 en 25 maart 2017: KeetKoor i.s.m. Toneelvereniging Callantsoog

Onder  regie van Cindy Sijmonsma wordt GEBROKEN IJS van Haye van der Heyden gebracht.

Het aandeel van het KeetKoor bestaat, uit het ten gehore brengen van enkele nummers (VERRASSING !!!), ingebed in de toneelscènes.

Data 18 en 25 maart, locatie Kolfweid Callantsoog

Toneel Kolfweid maart 2017

Nadere info en kaartverkoop : Toneelvereniging Callantsoog


Vanaf 1 en tot en met 10 september 2017: Kust &Kunstroute 2017

De tweede nieuwe activiteit betreft de medewerking aan de Kust &Kunstroute 2017,die gehouden wordt van 1 tot en met 10 september,waarbij het KeetKoor zowel bij de presentatie op 1 september als op 10 september acte de presénce zal geven.

Nadere info hierover volgt nog.


Optreden in de beeldentuin “DE BOOGHAARD”
Zoals nu al enkele jaren verzorgen wij ook deze zomer een optreden in de prachtige beeldentuin “DE BOOGHGAARD” te Callantsoog.

Ook hierover berichten wij u later nader.

Zondag 5 juli: Optreden KeetKoor op de Kunstmarkt in Callantsoog
Op zondag 5 juli 2015, treedt het KeetKoor op tijdens de Kunstmarkt “OOG OP KUNST 2015”, die op het Dorpsplein in Callantsoog gehouden wordt.
Kunstenaars uit verschillende disciplines presenteren kunst op het Dorpsplein. Bezoekers kunnen hun oog laten vallen op onder andere schilderkunst, keramiek, fotografie, digital art, street art, sieraden, sculpturen en mode. Bij diverse kunstenaars kan advies verkregen worden of kan men deelnemen aan een workshop. Ook bij verschillende ondernemers zal kunst te vinden zijn. Er zullen gedurende de dag diverse straatartiesten te vinden zijn en uiteenlopende muziekoptredens plaatsvinden. Daarnaast is er een speciale jongerenkunsthoek. Kortom… er is veel te beleven tijdens Oog op Kunst in Callantsoog!

De volgende liederen zullen uw oren strelen:

Aanvang : 12:45 uur

 1. Dit is een plek
 2. Swing Time
 3. Something Stupid 
 4. Sweet Georgia Brown
 5. Als het golft 
 6. When I’m 64
 7. Terug naar de Kust
 8. In a Mellow Tone
 9. Mooi waaien
 10. Route 66
 11. Appellation Controlee

Zie voor meer info Oog op Kunst in Callantsoog - 5 juli 2015